Persoonlijke activiteitenbegeleiding voor ouderen

Bel mij via 06 - 42 31 09 02

Referenties

Annemieke heb ik ervaren als een zeer gemotiveerde en sociale vrouw die zeer geschikt is voor haar beroep als activiteiten-begeleidster. Ze kan goed luisteren en heeft een vrolijk karakter. Annemieke zal er alles aan doen om een wens van een cliënt te verwezenlijken en iemand een fijne dag te bezorgen. Door haar jarenlange ervaring heeft zij veel ervaring en informatie opgebouwd die zij goed weet te gebruiken. In een zin: een fijne vrouw en prettig in de omgang.

Mw. Turk

Ik ken Annemieke als collega in de ouderenzorg. Kenmerkend voor haar is haar enthousiasme, haar drive en energie. Ze weet snel een goede, gezellige sfeer neer te zetten, is professioneel in haar handelen en weet iedereen in beweging te krijgen.

Annemieke zit zit vol nieuwe ideeen en is door haar jaren lange ervaring in de activiteitenbegeleiding doorgewinterd in het vak. Wat haar zo sterk maakt in het vak is dat ze van mensen houdt, creatief is in zowel dingen maken als het vinden van oplossingen, gecombineerd met haar enthousiasme.

Kortom: een kartrekker met veel passie!

Kirsti Arntzen